field-1246620_1920

Save the date: 12 december Dag van de Multifunctionele Landbouw

11-10-2018

Bent u ondernemer in de multifunctionele landbouw? Of bent u op een andere manier praktisch bezig met bijvoorbeeld zorglandbouw, agrarisch natuurbeheer of plattelandslandstoerisme? Kom dan woensdag 12 december naar de ‘Dag van de Multifunctionele Landbouw’.

De Dag van de Multifunctionele Landbouw staat in het teken van het thema ‘Verbindend Ondernemen’. Er komen diverse interessante sprekers, workshops en er is ruime gelegenheid voor contact met collega-ondernemers en andere betrokkenen. Een dag om inspiratie op te doen en kennis op te frissen.

De dag vindt plaats op de AERES Hogeschool in Dronten. Het programma start om 11.30 uur.

Dus reserveer in uw agenda woensdag 12 december ‘Dag van de Multifunctionele Landbouw’.

Kalender

Pagina delen

Reageren op dit bericht

Naam
E-mail
Reactie

Reacties op dit bericht