Volg LLTB op Twitter!

11-10-2018Save the date: 12 december Dag van de Multifunctionele Landbouw

Kalender

Bent u ondernemer in de multifunctionele landbouw? Of bent u op een andere manier praktisch bezig met bijvoorbeeld zorglandbouw, agrarisch natuurbeheer of plattelandslandstoerisme? Kom dan woensdag 12 december naar de ‘Dag van de Multifunctionele Landbouw’.

De Dag van de Multifunctionele Landbouw staat in het teken van het thema ‘Verbindend Ondernemen’. Er komen diverse interessante sprekers, workshops en er is ruime gelegenheid voor contact met collega-ondernemers en andere betrokkenen. Een dag om inspiratie op te doen en kennis op te frissen.

De dag vindt plaats op de AERES Hogeschool in Dronten. Het programma start om 11.30 uur.

Dus reserveer in uw agenda woensdag 12 december ‘Dag van de Multifunctionele Landbouw’.

Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen