Volg LLTB op Twitter!

13 aug 2018Vrouwenkrachten bundelen

Vrouwenkracht

“Vrouwenkrachten bundelen” is dit jaar het thema van het jaarsymposium van het Netwerk Agrarische Vrouwen dat op 13 september plaatsvindt plaats. Meer informatie over de locatie en het programma volgt, maar noteer de datum alvast in uw agenda.

Hoe zit het nu met het verschil tussen vrouwen en mannen? Biedt diversiteit voordeel op de werkvloer en binnen je organisatie? Hoe kunnen de we interactie tussen mannen en vrouwen binnen het werkveld bevorderen? Tijdens het jaarsymposium wordt hier dieper op ingegaan.

Ook wordt gesproken over onze eigen (vrouwen)kracht. Waar kunnen we nog krachtiger optreden op het gebied van belangenbehartiging, lobby en binnen het bedrijf? In ieder geval staan we samen sterker en kan het slim bundelen van (vrouwen)kracht ons nog meer brengen.

U bent van ons gewend dat we een boeiend, dynamisch en interactief programma bieden. Daar gaan we ook dit jaar voor. We hopen u weer in grote getalen te mogen ontvangen.

Noteer de datum - 13 september van 10 tot 16 uur - dan ook nu al in uw agenda. Wij zetten qua voorbereiding de laatste puntjes nog op de spreekwoordelijke ‘i’ en laten u hierbij weten er ongelooflijk naar uit te kijken. Het belooft weer een mooie dag te worden. De officiële uitnodiging ontvangt u binnenkort.

Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen