field-1246620_1920

mmmEggies delen roze eieren uit bij Vierdaagse

16-07-2018

De mmmEggies delen deze week roze, gekookte eieren uit aan de wandelaars van de Internationale Vierdaagse Nijmegen.

Een gekookt ei als traktatie voor de wandelaars. Vol energie kunnen ze weer verder. Samen met ZLTO Rijk van Nijmegen en Land van Cuijk Noord worden de gezonde hapjes uitgedeeld door de kippenboerinnen. Onder de noemer mmmEggies promoten die het Nederlandse ei.

'We zijn geen belangenbehartigers, maar gaan met girlpower voor een goed, gezond en duurzaam product: het Nederlandse ei. Zij aan zij, samen sterk voor het Nederlandse ei', geeft mmmEggies-woordvoerster Marjan van de Vis aan.

Loungeplekken

De mmmEggies staan woensdag 18 juli samen met ZLTO Rijk van Nijmegen bij de loungeplek op de boerderij van familie van Casteren, Wilhelminalaan 60 in Wijchen van circa 9.30 tot 13.30 uur. Donderdag 19 juli is het ei eten bij de loungeplek op de boerderij van familie Poelen, Derde Baan 12 in Groesbeek, samen met ZLTO Rijk van Nijmegen.

Vrijdag 20 juli, de Brabantse dag, zijn de mmmEggies te vinden bij de loungeplek bij Boomkwekerij Ebben, Beerseweg 45 in Cuijk, samen met ZLTO Land van Cuijk Noord. Stichting Blij met een Ei sponsort de eieren en Egga Food het koken en kleuren van de eieren.

mmmEggies

Pagina delen

Sectorgroepen

Dit artikel staat onder de volgende sectorgroep
Pluimveehouderij