Volg LLTB op Twitter!

05-07-2018Boerderij Educatie Limburg klaar voor de toekomst

Boerderijeducatie

Boerderij Educatie Limburg (BEL) regelde op 4 juli een motivatiesessie voor de leden. LLTB-hoofdbestuurder Pieter van Melick lichtte hier de visie van de LLTB toe, waarvan BEL een duidelijk onderdeel van is.

Diverse aanwezige leden vertelden over hun aanpak om kinderen kennis te laten maken met de boerderij, waarbij aansluiting op de lesmethode inmiddels adequaat is gebleken.

BEL groeit steeds meer uit tot positief uithangbord van onze sector en de link met gezonde voeding is hierbij van essentieel belang. Het bestuur heeft daar allerlei ideeën over die de komende periode in een plan uitgewerkt worden.

Dat BEL kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan blijkt uit het feit dat de leden per 1 januari 2019 gecertificeerd dienen te zijn. Op genoemde avond werden de eerste drie certificaten uitgereikt aan de leden: Carin Rietjes, Judith van Dijck en Toos Brands.

Bent u ook geïnteresseerd in boerderijeducatie of heeft u vragen, neem dan contact op met Nicole Alberts, projectleider BEL nalberts@lltb.nl

Boerderijeducatie
Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen