field-1246620_1920

Ledenbijeenkomst over wateroverlast in Zuid-Limburg

05-06-2018

De LLTB-regio Zuid-Limburg houdt op woensdag 13 juni in Klimmen een ledenbijeenkomst naar aanleiding van de wateroverlast van de afgelopen weken.

De afgelopen weken is Zuid-Limburg getroffen door een reeks zware buien. Het gevolg was wateroverlast op agrarische percelen en in woonkernen. Dergelijke gebeurtenissen hebben een behoorlijke impact zowel emotioneel als financieel.

Vandaar dat LLTB-regio Zuid-Limburg een ledenbijeenkomst organiseert voor haar leden op: 

Woensdag 13 juni 2018 om 20.00 uur
Zaal Keulen, Schoolstraat 3, 6343 CD Klimmen

Samen met het Waterschap Limburg maken we een eerste analyse van wat is er gebeurd, wat er te zien was en welke acties er ondernomen zijn. Kortom wat kunnen we ervan leren én hoe kunnen we zaken verbeteren?

Of het nu klimaatsverandering wordt genoemd of iets anders, de maatschappij en dus ook de agrarische sector krijgt steeds vaker te maken met lokale buien en extreem weer. 

We zijn benieuwd naar uw ervaringen, constateringen en ideeën. Die zijn belangrijk om richting te geven aan de belangenbehartiging.

Afsluitend is er nog gelegenheid om met elkaar over andere zaken te spreken onder het gent van een hapje en een drankje.

In verband met catering graag vóór 10 juni aanmelden via regiozuid@lltb.nl onder vermelding van uw naam en met hoeveel personen u wilt komen.

Regen

Pagina delen