field-1246620_1920

Kiempunt: een online platform voor de Limburgse agrofood

22-06-2018

Kiempunt is een initiatief van LIOF en de provincie Limburg, in samenwerking met diverse regionale partners in de agrofoodsector, waaronder de LLTB. Met het online platform wil Kiempunt innovatie en samenwerking in de sector stimuleren.

Op de website www.kiempunt-limburg.nl vindt u praktijkcases, nieuws, een agenda met relevante events en achtergrondartikelen over de toekomst van agrofood in Limburg. Naast het laatste nieuws zoomt Kiempunt iedere twee maanden in op specifieke thema’s, zoals energie, gezonde en veilige voeding, productinnovaties of nieuwe verdienmodellen.

In juni en juli ligt de focus op future farming. Lees bijvoorbeeld over de slimme indoor teeltsystemen van Light4Food.

Uw input is welkom

Dit is nog maar het begin. De komende tijd verschijnt steeds meer nieuwe content. Wilt u maandelijks een update ontvangen, zodat u niets hoeft te missen? Schrijf u dan in voor de Kiempunt nieuwsbrief.

Heeft u zelf ideeën voor boeiende onderwerpen, aansprekende startups of inspirerende mensen die we moeten interviewen? Uw suggesties zijn hiervoor van harte welkom. Stuur een bericht naar redactie@kiempuntlimburg.nl en wij nemen contact op.

Kiempunt

Pagina delen