Volg LLTB op Twitter!

15-05-2018Termijn kandidaatstelling geborgde zetels waterschap sluit op 30 mei

Waterschap-Limburg

Schoon en voldoende zoet water is voor iedere Nederlander belangrijk. Dat geldt zeker voor agrarisch ondernemers. Waterschappen hebben hierin een belangrijke rol. Daarom is het goed dat er in de besturen van de waterschappen landbouwzetels zijn.

Op 20 maart 2019 vinden de waterschapsverkiezingen plaats. De LLTB is aangewezen om de benoeming te doen voor de landbouwzetels voor Waterschap Limburg. Iedereen die zich verbonden voelt met de land- en tuinbouw en de sector een warm hart toedraagt, kan zich kandidaat stellen. Let op, de aanmeldtermijn sluit over twee weken, aanmelden kan namelijk tot en met 30 mei.

Een benoemingscommissie selecteert vervolgens uit de aanmeldingen een aantal kandidaten. Deze worden op de hoogte gesteld van de verdere procedure.

LLTB-leden die graag meer willen weten over de functie van waterschapsbestuurder, kunnen contact opnemen met LLTB-projectleider Twan Gielen op tgielen@lltb.nl of  (06) 55721328. Kijk op www.lltb.nl/vacature voor de profielschets en het sollicitatieformulier.

Dossiers
Dit artikel staat onder het volgende dossier
Waterplein
Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen