Volg LLTB op Twitter!

15 mei 2018Aanmelden project Hennepbestrijding kan nog tot vrijdag

Hennep

Het succesvolle project ‘Hennepbestrijding’ is van start gegaan. Dit project is exclusief voor LLTB-leden. Wilt u nog deelnemen? Vul dan voor aanstaande vrijdag het deelnameformulier in.

Bedrijfsleden van de LLTB hebben onlangs persoonlijk de informatiebrief met deelnameformulier ontvangen.

Deelname aan het hennepproject is gratis en voorkomt een onveilig gevoel en een hoop problemen waar ondernemers liever niet mee in aanraking komen. Het is van belang dat zoveel mogelijk maïs- en aspergetelers meedoen en zichzelf beschermen tegen criminelen die in hun gewassen hennep wil telen.

In de afgelopen jaren hebben we een afname geconstateerd van buitenteelt activiteiten in de percelen van LLTB ondernemers. Door het plaatsen van de inmiddels bekende oranje bakens in het perceel, worden criminelen er op geattendeerd dat telen in deze percelen geen zin heeft. Dat komt doordat de ondernemer zelf deze percelen controleert en waarnemingen noteert in een logboek. Verdachte situaties komen hierdoor sneller aan het licht, zeker wanneer dezelfde constateringen op meerdere plekken wordt gedaan.

Tot 18 mei kunt u het deelnameformulier invullen en retourneren.

Heeft u de informatie niet per post gekregen of lukt het u niet het formulier te downloaden, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat, telefoonnummer 0475-381714.

Dossiers
Dit artikel staat onder het volgende dossier
Hennep
Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen