Volg LLTB op Twitter!

03-05-201810.000 bezoekers Loeren bij de boeren

A3poster_Loeren bij de Boeren 2018_website FB

Het publieksevenement Loeren bij de Boeren heeft afgelopen zondag ruim 10.000 bezoekers naar agrarische bedrijven in de regio Ell-Tungelroy-Swartbroek getrokken. ‘We kijken terug op zeer geslaagde editie’, zegt Helma Korten van de organisatie.

'We willen de deelnemende bedrijven dan ook hartelijk danken voor hun geweldige inzet. Het is geweldig dat we dit met z’n allen mogen doen. We hebben veel positieve reacties gekregen van bezoekers en het doet ons als organisatie goed dat zoveel mensen de weg naar de agrarische bedrijven weer hebben weten te vinden. Dat is goed voor draagvlak en loyaliteit aan de sector.'

Bekijk hier de foto-impressie uit Nieuwe Oogst.

Dossiers
Dit artikel staat onder het volgende dossier
Loeren bij de Boeren
Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen