Volg LLTB op Twitter!

14-04-2018Vacature landbouwzetels waterschappen

Vacature F&C

Heb jij een agrarisch hart en kennis van landbouw en denk je graag mee over het beheer van water? Stel je dan beschikbaar voor het waterschapsbestuur in jouw regio.

Schoon en voldoende zoet water is voor iedereen belangrijk. Dat geldt zeker ook voor

agrarisch ondernemers. Waterschappen hebben hierin een belangrijke rol. Daarom is het goed dat er in de besturen van de waterschappen landbouwzetels zijn.

Open kandidaatstelling

Op 20 maart 2019 kan er worden gestemd voor de waterschapsbesturen in ons land. Daarnaast heeft elk waterschap meerdere zetels gereserveerd voor landbouw, bedrijven en natuur. De regionale LTO-organisaties zijn aangewezen om de benoeming te regelen voor de landbouwzetels. Iedereen die zich verbonden voelt met de land- en tuinbouw en de sector een warm hart toedraagt, kan zich hiervoor nu kandidaat stellen.

Solliciteren

Belangstelling? Ga dan naar onze vacaturepagina voor de advertentie, de profielschets en het sollicitatieformulier. Solliciteren kan van 15 april tot 31 mei.

Benoemingsprocedure

Bij elke regionale LTO-organisatie selecteert een benoemingscommissie uit de  aanmeldingen een aantal kandidaten. Deze worden op de hoogte van de verdere procedure.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de inhoud van de bestuursfunctie of over de benoemingsprocedure? Neem dan contact op met Twan Gielen, 06-55721328.

Dossiers
Dit artikel staat onder het volgende dossier
Waterplein
Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen