field-1246620_1920

Save the date: Symposium Gezondste Tuinbouwregio

10 apr 2018

Brightlands Campus Greenport Venlo en de LLTB organiseren samen het symposium ‘Limburg: de gezondste tuinbouwregio van de wereld’. Het symposium vindt plaats op donderdag 7 juni op Brightlands Campus Greenport Venlo.

De Limburgse tuinbouw is van grote waarde voor onze welvaart. We verdienen onze dagelijkse boterham in de tuinbouw. Met innovaties en duurzaamheidsontwikkelingen op het gebied van sierteelt en voedingstuinbouw zijn we een wereldspeler. Een gezonde tuinbouwsector is van groot belang voor ons welzijn nu en die van toekomstige generaties. We hebben unieke mogelijkheden om verder door te ontwikkelen en in de regio te profiteren van een krachtige en succesvolle tuinbouwsector in de breedste zin. Daarvoor werken we toe naar de gezondste tuinbouwregio van de wereld.

Kan dat? Ja, dat kan, maar dan moeten we wel in actie komen om randvoorwaarden te scheppen en kansen te creëren, zodat bedrijven kunnen ontwikkelen. We willen die toekomst samen met u verkennen tijdens het speciale symposium ‘Limburg: de gezondste tuinbouwregio van de wereld’.

Het symposium vindt plaats op donderdag 7 juni van 15.00 tot 19.30 uur op Brightlands Campus Greenport Venlo. Binnenkort worden de uitnodigingen verstuurd.

Kalender 2

Pagina delen

Sectorgroepen

Dit artikel staat onder de volgende sectorgroepen
Akkerbouw, Bomen, Vaste Planten en Zomerbloemen, Fruitteelt