Volg LLTB op Twitter!

10-04-2018Minister Schouten wil met u praten

Carola Schouten

Minister Carola Schouten organiseert twee regiobijeenkomsten voor iedereen die ‘zijn zegje wil doen’ over de toekomst van het ministerie.

Tijdens regiobijeenkomsten wisselt minister Schouten van gedachten met personen uit verschillende sectoren en disciplines over de toekomst van landbouw, natuur en voedsel. Deze regiobijeenkomsten maken onderdeel uit van een bredere maatschappelijke consultatie. De minister werkt aan een visie voor de toekomst: een stip op de horizon en een leidraad voor de keuzes voor de komende jaren voor het ministerie van LNV, voor de sectoren en voor de samenleving. De regiobijeenkomsten zijn vrijdag 20 april, 17.00 - 22.00 uur, omgeving Den Bosch en maandag 23 april, 17.00 - 22.00 uur, omgeving Zwolle. Aanmelden kan hier.

Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen