field-1246620_1920

Kom in de Kas op zondag 8 april

15-03-2018

Kom in de Kas is het grootste, gratis evenement van Nederland. Vorig jaar bezochten 236.000 mensen de 200 glastuinbouwbedrijven in 26 regio’s verspreid over het land. De Limburgse editie is jaarlijks goed voor ruim 15.000 bezoekers.

Dit jaar is de 41ste editie. In de gemeente Venlo zijn op zondag 8 april van 11 tot 16 uur kassen geopend in Schandelo, Velden en Lomm. Dit jaar doet zelfs een melkveebedrijf mee! Er is een route uitgezet voor verkeer en een hele mooie fietsroute van 20 kilometer.

Kom in de Kas is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de agrarische sector; een economische pijler onder de Noord-Limburgse economie. Je ontdekt hoe komkommers en tomaten biologisch worden geteeld, je kunt proeven van de aardbeien, paprika's en melk en de mooiste planten bekijken. Er zijn tal van activiteiten voor jong en oud. De ondernemers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

De deelnemers dit jaar zijn BioVerbeek uit Velden, Kwekerij Litjens uit Velden, Melkveebedrijf De Brem Holsteins uit Velden, Plantencentrum Velden, Haenen Anthurium uit Velden, Kusters Aardbeien uit Lomm en Kwekerij De Kleine Roos uit Lomm.

Bekijk hier het programmaboekje met de fietsroute.

Kom in de Kas

 

 

collage web

Pagina delen