Volg LLTB op Twitter!

5 dec 2017WOB verzoek RTL aan NVWA

RTL Nieuws

De afgelopen week is door de NVWA een brief verstuurd naar diverse ondernemers over een zogenaamd WOB-verzoek van RTL. WOB staat voor ‘Wet Openbaarheid van Bestuur’. Heeft u ook zo’n brief ontvangen, dan leest u hieronder hoe u daarop kunt reageren.

In de NVWA-brief wordt aangegeven dat u binnen 14 dagen moet aangeven of u bezwaar heeft tegen het doorgeven van informatie van NVWA aan RTL over inspectierapporten met gegevens van de controles die zijn uitgevoerd op uw bedrijf en om (boete)beschikkingen. Klik hier voor een voorbeeldbrief die u kunt gebruiken als u bezwaar heeft tegen openbaarmaking van uw gegevens. U dient in de brief dan nog het volgende aan te vullen:

  • De datum waarop u de brief verstuurd bovenaan de brief invullen.
  • Bij punt 19 de vetgedrukte zin aanpassen, dat wil zeggen de zin verwijderen als uw bedrijf niet bij uw woning ligt of laten staan als uw bedrijf bij uw woning ligt.
  • Uw naam en adresgegevens onderaan de brief vermelden.
Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen