Volg LLTB op Twitter!

05-12-2017Personele ontwikkelingen binnen LLTB

Logo LLTB

De LLTB-werkorganisatie in Roermond wordt versterkt met vier projectleiders. Twan Gielen is gisteren gestart als projectleider Water. Geert van Kempen start per 1 januari op Verenigingszaken. Miranda Uuldriks is vanaf dat moment projectleider Accountmanagement. Ook Nicole Alberts voegt zich begin volgend jaar bij de projectleiders.

“Met bovengenoemde ontwikkelingen maakt de LLTB als werkorganisatie weer een belangrijke stap voor de toekomst”, stelt directeur Bas Boots. “Zonder dat er extra fte's bijkomen. Overigens is in het kader van de efficiency de hele werkorganisatie per 1 februari komend jaar gevestigd op de eerste etage van het Ursulinenklooster.”

Meer informatie en achtergronden over de nieuwe werknemers leest u binnenkort in Nieuwe Oogst.

Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen