field-1246620_1920

Enquête LTO Nederland over multifunctionele landbouw

19-12-2017

Multifunctionele Landbouw heeft een nieuwe positie gekregen binnen LTO Nederland. Boerenbedrijven zijn nu niet alleen vertegenwoordigd binnen de sectoren Dier en Plant, maar sinds kort ook in het platform Multifunctionele Landbouw (afgekort LTO MFL).

Het platform Multifunctionele Landbouw vertegenwoordigt ondernemers die hun agrarische bedrijf combineren met bijvoorbeeld zorglandbouw, agrarische kinderopvang, boerderijeducatie, directe verkoop, toerisme en recreatie en agrarisch natuurbeheer.

Om de belangenbehartiging vanuit dit platform zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren hebben we uw hulp nodig! Wij willen namelijk meer inzicht krijgen in de stand van zaken en ontwikkeling van multifunctionele landbouw onder de leden, hoe dit over de verschillende sectoren is verdeeld en waar de behoeften liggen op het boerenerf. Dit doen we door middel van een onderzoek. Daarom willen wij u vragen deze enquête in te vullen, ook als u niet aan multifunctionele landbouw doet. Graag ontvangen wij uw antwoorden voor 8 januari 2018. Uw antwoorden zijn van groot belang!

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 15 minuten en u maakt hiermee kans op één van de drie VVV-bonnen ter waarde van 25 euro. Alle antwoorden worden volledig anoniem verwerkt en alleen voor dit onderzoek gebruikt.

9568156463_86087625dd

Pagina delen

Reageren op dit bericht

Naam
E-mail
Reactie

Reacties op dit bericht