field-1246620_1920

Algemene leden- en fusievergadering LLTB-regio Noord-Limburg

14-11-2017

De algemene ledenvergadering van LLTB-afdelingen Maasduinen, Venray, Horst-Venlo en Peel en Maas worden gehouden op woensdag 22 november om 20 uur in Zaal Roelanzia aan het Lovinckplein 2 in Ysselsteyn.

De bijeenkomst begint met een officieel gedeelte, waarbij iedere afdeling kort apart vergadert om een besluit te nemen over de opheffing van de afdeling en in te stemmen met de oprichting van de LLTB-regio Noord-Limburg.

In het tweede, gezamenlijke, deel zit LLTB-voorzitter Léon Faassen de oprichtingsvergadering voor en vinden de bestuurs- en voorzitterverkiezingen plaats. 

Na het officiële gedeelte maken we er een informele en gezellige avond van, onder het genot van een hapje en een drankje, waarbij u kennis kunt maken met uw collega's uit het hele gebied en de gelegenheid heeft de nieuwe bestuursleden te feliciteren met hun benoeming.

Heeft u vragen over de ontwikkelingen op het gebied van de regio, LLTB of LTO, stel ze gerust op deze avond. Leden van het hoofdbestuur, (kandidaat) regiobestuur, directie en medewerkers zijn aanwezig en staan u graag te woord.

LLTB-kaartje regios

Pagina delen