field-1246620_1920

Niet vergeten: Oostdankviering aanstaande zondag

12-09-2017

LLTB-afdeling OostMaas en de Werkgroep Oogstdankviering Midden-Limburg nodigen alle LLTB-leden en hun gezinsleden uit om op zondag 17 september om 11 uur deel te nemen aan de jaarlijkse oogstdankviering.

 De viering wordt gehouden op het melkveebedrijf van familie Timmermans aan de Middenheideveldweg 4 in Maria-Hoop. Het thema van deze viering is 'Van nature met elkaar verbonden'. Voorgangers zijn pastoor A. Koumans, geestelijk adviseur van LLTB-regio Midden-Limburg en Mariëlle Beusmans, geestelijk adviseur LLTB.

Collecte

Dit jaar wil de LLTB de collecte van de oogstdankviering ten goede laten komen aan vrouwen en hun gezinnen in Nicaragua. Al vele jaren zet een groep vrouwen in (Zuid-)Limburg - veelal LLTB- of ZijActiefleden - zich in om de positie van hun collega-boerinnen in Nicaragua te verbeteren. Ze zijn begonnen met een kredietprogramma ‘Iedere vrouw een koe’ en inmiddels is er een boerenmarkt opgezet en een scholingsproject ‘van koe tot kaas’.

Aansluitend aan de oogstdankviering is er een gezellig samenzijn onder het genot van koffie/thee en een broodje. Het belooft een interessante en leuke dag te worden die u niet mag missen.

Sint_Isidorus

Pagina delen