field-1246620_1920

Limburg Unlimited in MECC Maastricht

13-09-2017

NBI International houdt op 28 en 29 maart de grensverleggende, eerste editie van Limburg Unlimited in MECC Maastricht. Het zakelijk evenement voor de provincie Limburg, waarbij regionale, nationale en internationale kansen zichtbaar worden.

Welke kansen? Onder andere: Directe sales kansen voor uw producten of diensten. Het genereren van naamsbekendheid en het zichtbaar maken van uw bedrijf. Productpresentaties van uw nieuwste producten of innovaties. Netwerken met gelijkgestemde, potentiële partners en relaties. Het werven van geschikt personeel voor nu en voor de toekomst.
 
Het evenement onderscheidt zich van traditionele beurzen door een sterk vernieuwende opzet. De zorgvuldige samenstelling van thema’s en sectoren zorgt voor gezamenlijke kracht, waardoor het mogelijk is een zeer gelaagd uitnodigingsbeleid te voeren: regionaal, nationaal en internationaal. Hierdoor ontstaat een sterke beweging naar Limburg en haar bedrijven toe. Deelnemers krijgen niet alleen de kans zich te presenteren aan veel grotere en kwalitatievere bezoekers, maar onderscheiden zich door een unieke profilering ten opzichte van vakspecifieke beurzen waar men een van de vele is.
 
Meer weten? Kijk hier.

Brochure-Limburg-Unlimited-2018

Pagina delen

Sectorgroepen

Dit artikel staat onder de volgende sectorgroepen
Akkerbouw, Bomen, Vaste Planten en Zomerbloemen, Fruitteelt, Paardenhouderij, Varkenshouderij