field-1246620_1920

Zes bestuursleden vakgroep Melkveehouderij nieuwe stijl benoemd

20-07-2017

LTO Nederland heeft zes leden voor de vakgroep Melkveehouderij benoemd, die later dit jaar onder voorzitterschap van Wil Meulenbroeks (Lage Mierde, NB) als vakgroep Melkveehouderij nieuwe stijl van LTO Nederland gaat fungeren.

De nieuwe vakgroep zal, naast Meulenbroeks, bestaan uit: Dirk Bruins uit Dwingeloo (DR), Henk Schoonvelde uit Koekange (DR), Jos Verstraten, Westerbeek (NB), Inge van Schie - Rameijer uit Lelystad (FL), Herman Bakhuis uit Daarle (OV) en Wilco Brouwer de Koning uit Heiloo (NH). ‘Het zijn sterkte kandidaten met een gerichte visie en dat belooft wat voor de toekomst,’ zegt Jan van Weperen, voorzitter vertrouwenscommissie Melkveehouderij.

De kwaliteiten van de kandidaten passend bij het functieprofiel waren voor de vertrouwenscommissie leidend. ‘Wij hebben zo veel mogelijk rekening gehouden met de verdeling in de vakgroep. Daarom hebben wij gelet op de bedrijfstypen, leeftijd, inhoudelijke affiniteit en geografische spreiding,’ reageert Jan van Weperen. ‘Wij hebben weloverwogen voor deze zes bestuursleden gekozen en geven ze gezien de geografische spreiding ook de taak mee om de binding met de andere provincies te verzorgen.’

De overgang van het huidige bestuur van de vakgroep zal de aankomende tijd in overleg met de nieuwe bestuursleden plaatsvinden. 

Logo-LTO

Pagina delen