field-1246620_1920

Toekomst Limburgse paardensector

17 jul 2017

De provincie Limburg heeft het Mulier Instituut gevraagd onderzoek te doen naar de economische omvang en potentie van de paardensector in Limburg. De sector in Limburg is volop in ontwikkeling en heeft in Limburg als één van de grootste economische branches veel groeimogelijkheden. Onderzoek moet duidelijk maken welke keuzes gemaakt kunnen worden om de positie van Limburg als paardenprovincie verder te versterken.

Een cruciaal onderdeel is een online onderzoek onder bedrijven, sportaanbieders en andere organisaties die volledig of gedeeltelijk in de sector actief zijn. Bijvoorbeeld op gebied van fokkerij, sport, handel, recreatie en toerisme of als toeleverancier of dienstverlener zoals klinieken, transporteurs, voerleveranciers of stallenbouwers.

De LLTB vraagt haar leden die als ondernemer, organisator of bestuurder in meer of mindere mate actief zijn in de paardensector om mee te werken aan het online onderzoek. Invullen van de vragenlijst duurt tien minuten. De antwoorden worden strikt vertrouwelijk door het Mulier Instituut verwerkt en anonimiteit is gegarandeerd.

Ben je benieuwd naar de eindresultaten van dit onderzoek? Deze worden tijdens het voor iedereen gratis toegankelijke symposium van Limburg Paardensport op zaterdagochtend 11 november op Jumping Indoor Maastricht 2017 gepresenteerd. Hiervoor kun je je vast aanmelden via info@spam-protectlimburgpaardensport.com.

9568156463_86087625dd

Pagina delen

Sectorgroepen

Dit artikel staat onder de volgende sectorgroep
Paardenhouderij