Volg LLTB op Twitter!

16 mei 2017Ondernemend Limburg wil investeringsimpuls van 5 miljard

Logo OL

Samen met collega’s MKB-Limburg en LWV heeft de LLTB een investeringsagenda opgesteld onder de titel “Limburg maakt Nederland groter”. Deze is afgelopen maandag aangeboden aan Limburgse Kamerleden en Gedeputeerde Staten van de provincie Limburg.

Hiermee vraagt Ondernemend Limburg de Rijksoverheid een impuls te geven aan de kracht van Limburg, zodat deze versterkt en verder uitgebouwd kan worden.

Ondernemend Limburg baseert dit op een innovatieve economie, een inspirerende leefomgeving en onze internationale ligging. Deze investeringsagenda sluit perfect aan bij Nederland Next Level van VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO Nederland en biedt handvaten om de kansen die er liggen samen met lokale overheden, onderwijsinstellingen en ondernemers te vertalen naar concrete resultaten. Het is van groot belang dat ook het Rijk de potenties van onze mooie provincie erkent en samen met ons de kansen omzet naar resultaten.

Maandag en vandaag verschenen er diverse artikelen in o.a. Dagblad de Limburger en maandagavond lichtten wij het rapport toe in L1 Avondgasten.

Afdelingen
Dit artikel staat onder de volgende afdelingen
De Winning Limburg, Heuvelland, Horst-Venlo, Maasduinen, Mergelland, OostMaas, Peel en Maas, Sittard e.o., Venray, Weerterland
Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Agenda