field-1246620_1920

LTO Ledenvoordeel: vraagbundeling betonvloer opruwen

22 mei 2017

Last van gladde vloeren in de loopstal en wilt u hier iets aan doen? Om het beste aanbod in de markt te selecteren organiseert LTO Ledenvoordeel een vraagbundeling voor het opruwen van de betonvloeren. Hoe meer leden zich melden, des te beter de onderhandelingspositie in de markt.

Meld u voor 1 juni 2017 aan en u krijgt, na de aanbesteding, vrijblijvend het beste aanbod toegestuurd. In loopstallen op bijvoorbeeld melkveebedrijven en in paardenstallen slijten betonvloeren gauw. Hierdoor worden vloeren glad waardoor koeien en paarden niet meer vlot durven te lopen uit angst om uit te glijden. Ook zijn koeien bang om te springen bij tochtigheid. Eens in de zoveel tijd is het daarom verstandig uw betonvloer op te ruwen. Door een profiel in het beton te maken, worden vloeren weer goed beloopbaar.

Met vraagbundeling Betonvloer Opruwen verzamelen we alle agrariërs, die hun betonvloer willen laten opruwen. Hoe meer aanmeldingen we krijgen, des te beter onze onderhandelingspositie is met diverse leveranciers. De leverancier, die met het beste aanbod komt, leggen we aan u voor. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen. We kijken bovendien niet enkel naar de prijs, maar ook de kwaliteit, de garantie en de ervaring zijn onderdeel van ‘het beste aanbod’.

Naar de aanmelding

Beton

Pagina delen