Volg LLTB op Twitter!

19 apr 2017Deelname project Hennepbestrijding 2017

Hennep

Het succesvolle project ‘Hennepbestrijding’ is vorige week weer van start gegaan. Deelnemers dienen voor 15 mei het deelnameformulier in te vullen en te retourneren. Bedrijfsleden van de LLTB ontvangen daarvoor binnenkort een brief met deelnameformulier. Dit project ‘Hennepbestrijding’ is exclusief voor LLTB-leden.

Deelname aan het hennepproject is gratis en voorkomt een onveilig gevoel en een hoop problemen waar ondernemers liever niet mee in aanraking komen. Het is van belang dat zoveel mogelijk maïs- en aspergetelers meedoen en zichzelf beschermen tegen criminelen die in hun gewassen hennep wil telen.

In de afgelopen jaren hebben we een afname geconstateerd van buitenteelt activiteiten in de percelen van LLTB ondernemers. Door het plaatsen van de inmiddels bekende oranje bakens in het perceel, worden criminelen er op geattendeerd dat telen in deze percelen geen zin heeft. Dat komt doordat de ondernemer zelf deze percelen controleert en waarnemingen noteert in een logboek. Verdachte situaties komen hierdoor sneller aan het licht, zeker wanneer dezelfde constateringen op meerdere plekken wordt gedaan.

Tot 15 mei kunt u het deelnameformulier invullen en retourneren.

Heeft u de informatie niet per post gekregen of lukt het u niet het formulier te downloaden, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat, tel.no. 0475 - 381714.

Afdelingen
Dit artikel staat onder de volgende afdelingen
De Winning Limburg, Heuvelland, Horst-Venlo, Maasduinen, Mergelland, OostMaas, Peel en Maas, Sittard e.o., Venray, Weerterland
Dossiers
Dit artikel staat onder het volgende dossier
Hennep
Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Agenda