Volg LLTB op Twitter!

13-03-2017Vindingrijke ondernemers wacht een prijs

innovaward

Vindingrijke ondernemers in Limburg kunnen dit jaar opnieuw meedingen voor de zogeheten Limburg en Co InnovAward, een geldprijs van € 30.000,- van Limburg & Co, een initiatief van de Provincie Limburg. Inschrijven kan nog tot 31 maart.

De Limburg en Co InnovAward moet ondernemers in het midden- en kleinbedrijf stimuleren tot echte innovaties van producten of diensten en het liefst in samenwerking met andere ondernemers.

Limburg & Co is gekoppeld aan de Brightlands campussen. 'Dat wil zeker niet zeggen dat alleen bedrijven van de campussen kunnen meedoen,' zegt gedeputeerde Twan Beurskens (economie en kennisinfrastructuur). 'We roepen nadrukkelijk alle bedrijven op die werkzaam zijn in agro & food, logistiek, chemie, materialen, smart (ict) services, medische technologie en life sciences om mee te doen. Belangrijke voorwaarde is dat het gaat om een echte innovatie.'

Inzendingen worden in twee ronden getoetst. Er zijn vooraf bepaalde criteria en parameters. Deze staan uitgebreid vermeld op de site www.limburgenco.nl. Uit het aantal inzendingen worden per categorie maximaal vijf bedrijven geselecteerd, die vervolgens weer worden beoordeeld door een jury onder voorzitterschap van gedeputeerde Beurskens. De jury bezoekt ook alle projecten om ter plekke de innovatie te bekijken en te analyseren.

Bedrijven kunnen inschrijven in drie categorieën. Ondernemingen met: 0-10 werknemers, 10-50 werknemers en meer dan 50 werknemers. Per categorie ontvangt de winnaar: € 30.000,-. De prijswinnaars worden op 15 december van dit jaar bekend gemaakt.

Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Agenda