Volg LLTB op Twitter!

16-03-2017Faassen ziet kansen in verkiezingsuitslag voor land- en tuinbouw

Léon Faassen.JPG

Léon Faassen, voorzitter van de LLTB feliciteert de VVD, CDA, D66 en GL met hun verkiezingsoverwinningen. 'De agrarische sector rekent op een voortvarende en zorgvuldige kabinetsformatie. Wij gaan ervan uit dat de belangen van boeren en tuinders in de komende periode nadrukkelijk zullen worden vertegenwoordigd.'

'In elk geval op een betere wijze dan de vorige periode', gaat Faassen verder. 'Deze verkiezingsuitslag biedt veel kansen voor de Nederlandse land- en tuinbouw. Denk bijvoorbeeld aan het nieuw op te richten ministerie van Landbouw, Voedsel en Natuur, waarin praktijk, onderzoek en beleid samen komen. Heel belangrijk dat dit ministerie er komt. Daarnaast zijn internationale stabiliteit en een goed werkende, interne markt van levensbelang voor boeren en tuinders.'

Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Agenda