field-1246620_1920

Breng boerenverstand naar Den Haag!

23-03-2017

De LLTB en LTO Nederland pleiten al enige tijd voor de terugkeer van een eigen ministerie. Om dit extra onder de aandacht te brengen, roepen wij u op de komst van een minister van Voedsel en Landschap aan te bevelen in Den Haag.

Want met uw agrarische ervaring en boerenverstand weet u natuurlijk perfect waar deze kandidaat aan moet voldoen. De formatie van een nieuw kabinet is een mooie gelegenheid om de wens van een eigen ministerie extra onder de aandacht te brengen.

Om u op weg te helpen, is een aanbevelingsbrief (Worddocument of pdf) geschreven. Die mag u ondertekenen en retour sturen naar dit mailadres.

Uiteraard staat het u vrij zelf een motivatiebrief te schrijven. Waarom vindt u dat er een minister van Voedsel en Landschap moet komen of wat moet een dergelijke minister voor u en de sector gaan doen? Aan welke eisen moet zo’n minister voldoen?

U kunt deze actie (extra) ondersteunen door op sociale media als Facebook en Twitter een eigen filmpje met uw motivatie te plaatsen of de brief te delen. Doe dit dan via de hashtag #boerenverstand, zodat zoveel mogelijk collega’s en burgers kunnen zien waarom wij dit belangrijk vinden.

Wij zorgen ervoor dat deze brieven in Den Haag terecht komen, zodat de inzet vanuit LLTB en LTO Nederland voor een eigen ministerie wordt versterkt met uw geluid. Samen staan we sterk. Help mee het boerenverstand naar Den Haag te brengen!

Met vriendelijke groet,

Léon Faassen,
Voorzitter LLTB,
mede namens LTO Nederland.

tweede_kamer

Pagina delen

Sectorgroepen

Dit artikel staat onder de volgende sectorgroepen
Akkerbouw, Bomen, Vaste Planten en Zomerbloemen, Fruitteelt, Paardenhouderij, Pluimveehouderij, Varkenshouderij