field-1246620_1920

Ondernemend Limburg en L1 houden Limburgs Economisch Verkiezingsdebat

6 feb 2017

Net als enkele jaren geleden houden Ondernemend Limburg en L1 een groot verkiezingsdebat dat geheel in het teken staat van de Limburgse economie. Het Ondernemend Limburg Verkiezingsdebat vindt plaats op maandag 6 maart bij het Munttheater in Weert. L1 zendt het debat van maar liefst anderhalf uur live uit via televisie en de website 1limburg.nl.

Ondernemend Limburg wordt gevormd door de LLTB, LWV en MKB-Limburg. Elke deelnemende organisatie mag maximaal 50 leden meenemen om het debat live bij te wonen in het Munttheater. Wilt u aanwezig zijn bij dit unieke debat? Vul dan onderstaand formulier in. Maar wees er snel bij, want wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Deelnemers

Ondernemend Limburg heeft de acht grootste partijen in de peilingen uitgenodigd deel te nemen aan het debat. Op deze uitnodiging hebben zes partijen positief gereageerd. De volgende verkiesbare politici hebben zich aangemeld voor het debat:

  • Chantal Nijkerken-de Haan, plaats 30 bij de VVD
  • Martijn van Helvert, plaats 16 bij het CDA
  • Dion Graus, plaats 12 bij de PVV
  • Ron Meyer, plaats 22 bij de SP
  • Rens Raemakers, plaats 17 bij D66
  • Joost Reijnaerts, plaats 33 bij de PvdA

Info over debat

Het debat van maandag 6 maart start om precies 17.55 uur en duurt tot 19.25 uur. Leden die zich hebben aangemeld, worden om 17.00 uur verwacht bij het Munttheater. Meer informatie volgt na aanmelding. Aanmelden kan door hieronder uw naam en e-mailadres achter te laten en op 'Verzend' te drukken.

4403684831_a1ee0edc97_o

Pagina delen