Volg LLTB op Twitter!

14 feb 2017Meld je aan voor het Ondernemend Limburg Verkiezingsdebat

Stemmen

Leden van de LLTB kunnen zich nog steeds aanmelden om het Ondernemend Limburg Verkiezingsdebat van maandag 6 maart live bij te wonen. LLTB, MKB-Limburg en LWV mogen allemaal 50 leden meenemen om het debat live bij te wonen in het Munttheater in Weert.

Wilt u aanwezig zijn bij dit unieke debat? Vul dan onderstaand formulier in. Maar wees er snel bij, want wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Ondernemend Limburg en L1 houden op 6 maart een groot verkiezingsdebat dat geheel in het teken staat van de Limburgse economie.Ook agrarische onderwerpen worden besproken. L1 zendt het debat van maar liefst anderhalf uur live uit via televisie en de website 1limburg.nl.

Deelnemers

 Ondernemend Limburg heeft de acht grootste partijen in de peilingen uitgenodigd deel te nemen aan het debat. Op deze uitnodiging hebben zes partijen positief gereageerd. De volgende verkiesbare politici hebben zich aangemeld voor het debat:

 

  • Martijn van Helvert, plaats 16 bij het CDA
  • Rens Raemakers, plaats 17 bij D66
  • Ron Meyer, plaats 22 bij de SP
  • Chantal Nijkerken-de Haan, plaats 30 bij de VVD
  • Joost Reijnaerts, plaats 33 bij de PvdA

 

Info over debat

Het debat van maandag 6 maart start om precies 17.55 uur en duurt tot 19.25 uur. Leden die zich hebben aangemeld, worden om 17.00 uur verwacht bij het Munttheater. Meer informatie volgt na aanmelding. Aanmelden kan door hieronder uw naam en e-mailadres achter te laten en op 'Verzend' te drukken.

Naam: *    
E-mail: *  


Velden met een * zijn verplicht

Afdelingen
Dit artikel staat onder de volgende afdelingen
De Winning Limburg, Heuvelland, Horst-Venlo, Maasduinen, Mergelland, OostMaas, Peel en Maas, Sittard e.o., Venray, Weerterland
Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Agenda