field-1246620_1920

Cao Glastuinbouw; haal eruit wat erin zit

21-02-2017

De huidige cao glastuinbouw is ruim een half jaar in werking. Als ondernemers heeft u uitgebreid kennis kunnen maken met de mogelijkheden die deze cao biedt. Heeft u de alternatieven al eens goed voor uw eigen situatie op een rij gezet? Kortom, haalt u er al uit wat erin zit?

Graag nodigt de Klankbordgroep LLTB/ZLTO - met medewerking van de LTO Werkgeverslijn en LTO Glaskracht Nederland - u uit voor de Ondernemersbijeenkomst CAO glastuinbouw.

Titel:
Datum:
Aanvang:
Locatie:
Cao Glastuinbouw: haal eruit wat erin zit!
Dinsdag 14 maart 2017
19.15 uur
Turfhoeve, Middenpeelweg 1, 5975 MZ Sevenum

 

We willen we de bijeenkomst maximaal richten op de vragen van ondernemers, daarom het verzoek om uw eigen praktijkvraag bij aanmelding aan ons te stellen, zodat we de inhoud op uw vragen kunnen toesnijden. Geef daarom in het aanmeldformulier onder dit artikel alvast uw vragen door.

Programma

Zowel bij de klankbordgroep als de werkgeverslijn komen regelmatig vragen binnen. Met name over de arbeidstijdenregelingen. De cao biedt veel mogelijkheden met het jaarurenmodel, de gewijzigde toeslagentabel voor overwerk en werk buiten de reguliere bedrijfstijd. Zo is er een regeling voor bedrijven waar structureel op zondag wordt gewerkt en de mogelijkheid van een weekrooster van vijf aaneengesloten dagen inclusief de zaterdag en zondag. Op de 14de lichten we een en ander nogmaals toe en gaan we graag in gesprek over ervaringen, tips en suggesties.

19.15 uur Ontvangst en Opening
19.30 uur Cao Glastuinbouw; terugblik en totstandkoming (Linda vd Hulst)
19.45 uur Alternatieve mogelijkheden arbeidstijden en toeslagen (Diana Eleveld-werkgeverslijn)
20.15 uur Interactieve workshops en verdiepende vragen vanuit ondernemers (werkgeverslijn)
21.15 uur Rondje workshops: eye-openers en overgebleven vragen
21.45 uur Voorbereiding op nieuwe CAO onderhandelingen; suggesties (Peter Loef Glaskracht)
22.15 uur Sluiting

Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Kas

Pagina delen