Volg LLTB op Twitter!

27 dec 2016Crisisdraaiboek glastuinbouw

Potplanten 4

We hopen het natuurlijk niet, maar er is een reële kans dat Nederland nog een keer getroffen gaat worden door een hagel/ijsstorm, zoals die 23 juni Oost-Brabant en Limburg trof.

Om die reden heeft ZLTO in de afgelopen periode een crisisdraaiboek opgesteld voor de glastuinbouw op basis van de ervaringen van de ondernemers en andere organisaties. De ervaringen van ondernemers die afgelopen zomer zijn getroffen, zijn meegenomen om ervoor te zorgen dat het draaiboek zo praktisch en handzaam mogelijk is. Als LLTB vakgroep bedekte teelten zijn we de ZLTO erkentelijk voor het beschikbaar maken van het draaiboek voor de hele sector. Print het, leg het bij uw bedrijfspapieren en neem het eens rustig door. In het crisisdraaiboek staat waar u in tijde van crisis allemaal aan moet denken, maar ook wat u in de zogenoemde ‘vredestijd’ al allemaal kunt regelen om een crisis zo goed mogelijk op te vangen. U kunt het crisisdraaiboek hier bekijken en downloaden. 

Sectorgroepen
Dit artikel staat onder de volgende sectorgroepen
Boom- en Vaste Plantenteelt, Fruitteelt, Tuinbouw Bedekte Teelten, Tuinbouw Open Teelten
Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen