Volg LLTB op Twitter!

28-10-2016Deel je boerenverstand wereldwijd als Agripooler

Agriterra 2

Agriterra richt zich sinds 1997 op het professionaliseren van coöperaties en landbouworganisaties in landen in ontwikkeling. Door goede dienstverlening draagt de organisatie bij aan een beter toekomstperspectief voor hun leden.

Sinds 2015 ligt het accent van Agriterra’s aanpak op advisering, training en uitwisseling. De verbondenheid van de LLTB met Agriterra dateert van de oprichting in 1997.

De Agripool volop in ontwikkeling

In Agriterra’s recruitmentbureau bundelen leden, bestuurders en medewerkers uit het Nederlandse (coöperatieve) agrarisch bedrijfsleven hun kennis en ervaring en stellen zich kandidaat om deze te delen met collega’s van organisaties in Afrika en Azië. De LLTB wil hier graag een verantwoordelijkheid in nemen.

Sta jij open om je Nederlandse activiteiten af en toe te onderbreken voor een korte, internationale adviesopdracht? Combineer jij sector gerelateerde kennis met een goede beheersing van de Engelse taal en een gezonde dosis culturele sensitiviteit en flexibiliteit? Dan nodigen we je van harte uit je interesse, vergezeld van een actueel cv, aan ons kenbaar te maken. Wij zullen jou dan in contact brengen met Agriterra.

Wanneer er voldoende aanknopingspunten zijn, word je uitgenodigd voor een persoonlijk intake gesprek, zodat men een goed beeld krijgt van welke opdrachten het beste bij jou passen en word je geïnformeerd over hoe één en ander in zijn werk gaat.

Agripool als netwerk

Daarnaast willen we een Agripool netwerk initiëren. Je ontmoet daarbij collega-Agripoolers, met wie kennis en ervaringen kunnen worden uitgewisseld. Hierover later meer.

Eén ding kunnen we al wel verklappen; het is hard werken, het gaat altijd anders dan dat je gedacht had, maar het is ook een ervaring om nooit te vergeten! Dus aarzel niet en ga eens na of dit wellicht iets voor jou is. Let wel: aan iedere vacature hangt een deadline. Voor vragen: neem gerust contact op met: Nicole Alberts van de LLTB (0475 381 705) of Agripool Recruiter Ingrid Koedijk (026 354 20 72).

Bekijk hier de openstaande vacatures.

Afdelingen
Dit artikel staat onder de volgende afdelingen
De Winning Limburg, Heuvelland, Horst-Venlo, Maasduinen, Mergelland, OostMaas, Peel en Maas, Sittard e.o., Venray, Weerterland
Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Agenda