field-1246620_1920

App voor LLTB Jaarcongres

25-10-2016

Het LLTB Jaarcongres wordt dit jaar ondersteund door een app voor mobiele telefoons en tablets. Via de app vindt u alle informatie over de locatie, sprekers en het laatste nieuws.

De app is te downloaden in de Google Playstore en in de AppStore van Apple. Als de app is gedownload en geïnstalleerd, wordt als eerste uw e-mailadres gevraagd. Wanneer dat wordt ingevuld, wordt automatisch een toegangscode naar dit adres gestuurd. Als u het mailadres gebruikt, waarmee u bij de LLTB staat geregistreerd, is het congres automatisch zichtbaar en kunt u direct doorklikken. Wanneer u een ander adres gebruikt, of uw mailadres niet bij de LLTB bekend is, opent automatisch een scanner die u alleen maar op de QR-code op de uitnodiging hoeft te richten (of de QR-code onder dit artikel).

Via de app hoort en leest u alles over bijvoorbeeld de sprekers en het parkeerbeleid, maar u kunt ook direct uw mening geven op berichten of polls. De app is uiteraard gratis. Vergeet niet de push-notificaties toe te staan als u automatisch op de hoogte wilt worden gehouden van het laatste nieuws.

Aanmelden voor het LLTB Jaarcongres kan nog tot en met 6 november. Wees er bij tijds bij!

Download de LLTB app 
 

  1. Download de app
  2. Vul uw e-mailadres in
  3. Vul de toegezonden code in (check ook uw ongewenste mail)
  4. Scan indien gevraagd de QR-code op uw uitnodiging

LLTB app

Pagina delen