field-1246620_1920

Zomergroet Netwerk Agrarische Vrouwen

27 jun 2016

De zomer heeft inmiddels zijn intrede gedaan. Het Netwerk Agrarische Vrouwen kijkt terug op een dynamisch eerste half jaar.

Twee boeiende activiteiten werden druk bezocht. Zo waren we op 17 maart op bezoek bij Lemmers Food Group voor een workshop Communicatie in relatie tot imago, geleid door Kirsten Broekhoven. Daarnaast mochten we 7 juni een dagdeel aan het werk, onder leiding van agrarisch coach Liza Simons die samen met de aanwezigen de focus legde op verschillende fasen waarin een bedrijf terecht kan komen in relatie met de rol van de vrouw op het bedrijf.

Inmiddels werken we achter de schermen'hard aan de voorbereidingen van de activiteiten die gepland staan voor de tweede helft van 2016.

Zo brengen we op 27 september een bezoek aan het Europees Parlement. Dit is dé kans om te ontdekken hoe het Europarlement onze belangen behartigt of om in gesprek te gaan met lobbyisten en belangenbehartigers voor agrarische ondernemers. We spreken met Koert Verkerk, onze LTO-lobbyist te Brussel, Willemien Koning, voorzitter van Copa Women’s Committee en Esther de Lange, Europarlementariërr die jaren de agrarische sector specifiek in haar portefeuille had en zich thans bezighoudt met duurzaamheid.

Op 20 oktober organiseren we ons jaarsymposium, dat dit jaar in het teken staat van goed leiderschap. De locatie Ons boerenerf te Nederweert is reeds vastgelegd en de contouren van het programma worden al zichtbaar.

Over beide activiteiten ontvangt u spoedig meer informatie, noteer de datum alvast in uw agenda. Dan weet u zeker dat u deze boeiende bijeenkomsten niet mist. Wij kijken er naar uit u allen weer te ontmoeten tijdens de komende bijeenkomsten van úw netwerk.

We maken tevens van de gelegenheid gebruik een oproep te plaatsen voor de invulling van een vacante bestuursfunctie. Bij voorkeur zoeken we iemand uit het zuiden, tussen 30-50 jaar. Bel met Nicole Alberts (0475 381705). We nemen graag contact met u op om eens verder te praten. 

Rest ons u, onze gewaardeerde leden, een hele mooie zomer toe te wensen, met veel momenten van ontspanning, bezinning en plezier.

Namens het bestuur van het LLTB Netwerk Agrarische Vrouwen,

Rian Janssen, Marianne van Loon, Petra Lemmers, Bianca Gerritsen, Mariëlle Beusmans en Nicole Alberts

Klaproos

Pagina delen