field-1246620_1920

Symposium voor Multifunctionele Landbouw op 6 november

08-10-2014
Donderdag 6 november wordt een dag vol met kansen! Kansen die gaan ontstaan tijdens het MFL Symposium in Roermond, waarvoor de LLTB u van harte uitnodigt.

In dit symposium gaat u samen met andere ondernemers uit de verschillende sectoren van de Multifunctionele Landbouw (MFL) ontdekken welke zakenkansen er voor u zijn. Deze keer geen gastsprekers, maar wel veel uitwisseling van ideeën, successen, trends en kansen. Onder leiding van brainstormexpert Erik op ten Berg wordt voor elke sector helder wat al succesvol is opgepakt, welke kansen we zien in de nabije toekomst en hoe u hier direct invulling aan kunt geven. Het belooft een middag te worden waar u veel ideeën en inspiratie op gaat doen. Een middag waarin we de mouwen opstropen, veel mensen ontmoeten en boeiende gesprekken hebben. Een middag waarin we denken in mogelijkheden. Kansdenken!

Het symposium vindt plaats op donderdag 6 november bij de ECI Cultuurfabriek in Roermond, een locatie waar u vanzelf al geïnspireerd wordt. Het wervelende programma start om 13.30 uur en eindigt om 17.00 uur. Zet het alvast in uw agenda! Wij beloven u een interactieve middag die voldoende ruimte biedt ervaringen uit te wisselen en te netwerken.

Wij rekenen graag op uw komst, uw ervaringen, uw ideeën en uw nieuwsgierigheid!

De officiële uitnodiging volgt nog, maar u kunt zich hieronder alvast aanmelden.
De Bosserhof.JPG

Pagina delen