field-1246620_1920

Symposium voor de multifunctionele sector

28-10-2014
Grijp uw kans en leer van collega’s op het symposium voor ondernemers in de multifunctionele landbouw op donderdag 6 november. Samen gaan we tijdens dit symposium op zoek naar de kansen die er op dit moment nog liggen voor de verschillende sectoren en hoe die gerealiseerd kunnen worden.

We laten ons hierbij inspireren door ondernemers die hun kansen al gepakt hebben. Bijvoorbeeld Marieke Claessens van zorgboerderij Wienes die met haar ‘zorgei’ in de schappen van de Jumbo Supermarkten ligt. Hoe heeft zij dit voor elkaar gekregen en wat kunnen wij hiervan leren?

Een ander mooi voorbeeld van kansen zien en pakken is melkveehouder Ger Roersch. Hij beheert sinds jaren met zijn Schotse Hooglanders en Brandrode Runderen, natuurgrond van Staatsbosbeheer. Daarnaast heeft hij zelf natuur gerealiseerd op gronden, aangrenzend aan natuurgrond van Staatsbosbeheer. Hoe is die samenwerking tot stand gekomen en hoe houdt hij die goed?

Op een boerderij is altijd veel te beleven, volgens Toos Brands. Daar wil zij zoveel mogelijk kinderen kennis mee laten maken. Hoe komt het nou dat zij al zoveel klassen op bezoek gehad hebben? Hoe zorgt zij ervoor dat de kinderen zo graag langskomen en luisteren naar haar verhaal?

Bent u ook benieuwd hoe deze ondernemers hun kansen gepakt hebben? En wilt u uw eigen kansen ook gaan pakken?

Kom dan naar het symposium op donderdag 6 november.
Toegang is gratis.
Aanmelden en meer informatie.
Aanmelden graag vóór donderdag 30 oktober.

Met vriendelijke groet,
P.J.W. van Melick
Bestuur LLTB, portefeuille MFL
Bergerbaan

Pagina delen