Volg LLTB op Twitter!

Boeren en tuinders houden Limburg gezond!

Boeren en tuinders houden Limburg gezond. Dat was ons uiteraard al langer bekend, maar het is ontzettend belangrijk deze boodschap te blijven uitdragen. In Dagblad De Limburg staat vandaag onderstaande advertentie, waarin een aantal feiten wordt gepresenteerd.

Vanzelfsprekend passen niet alle feiten in zo'n advertentie, daarom zetten we de bronnen hieronder nog eens voor u op een rij.

Wilt u deze feiten en andere voorbeelden lezen van hoe boeren en tuinders Limburg gezond houden? Bekijk dan de onderstaande rapporten.

 

Als u wilt helpen deze boodschap uit te dragen, de advertentie - en later vandaag ook de video - staat tevens op onze Facebookpagina, op Twitter en op LinkedIn

Ook is vandaag een brief gestuurd aan alle provinciale lijsttrekkers die nu, na de verkiezingen, gaan nadenken over de nieuwe coalitie. Een uitgelezen moment om ze te vertellen wat wij als agrosector betekenen voor de samenleving; namelijk dat boeren en tuinders Limburg gezond houden, in de breedste zin van het woord, op gebied van welzijn én welvaart! Deze brief hebben we ook in kopie naar alle Limburgse colleges en gemeenteraden gestuurd.

 

Advertentie WEBKlik voor vergroting