Volg LLTB op Twitter!

29-07-2012Ploegwedstrijd KPJ Posterholt

Ploegwedstrijd Posterholt
De traditionele ploegwedstrijd van KPJ Posterholt staat dit jaar geprogrammeerd voor zondag 12 augustus op het terrein aan de Postweg te Sint Odiliënberg. De wedstrijd, waarvan inmiddels ruim vijftig edities hebben plaatsgevonden, mag zich telkens verheugen op een groot aantal deelnemers en belangstellenden.

Dit jaar hebben zich ruim 60 deelnemers ingeschreven en wordt er in diverse categorieën om prijzen gestreden. Zo wordt er geploegd met behulp van paarden, oldtimer tractoren en hedendaagse combinaties.

Dit jaar staat wederom ‘ploegpulling’ op het programma, waarbij verschillende teams een ploeg zover mogelijk vooruit moeten trekken. Daarnaast is er een tombola, met als hoofdprijs een ballonvaart.
Een ploegkoningin zorgt voor een passende prijsuitreiking. En uiteraard is er, onder het genot van een hapje en een drankje, volop gelegenheid voor een gezellig samenzijn met live muziek Down the Drain. De kleinste bezoekers kunnen zich vermaken op een springkussen en carrousel. De aanvang is om 13 uur en de toegang is gratis.
Afdelingen
Dit artikel staat onder de volgende afdeling
OostMaas
Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Agenda