Volg LLTB op Twitter!

03-09-2019Laatste deelnemer Tour de Boer stelt zich voor in vlog

Tour de Boer logo

In de vorige nieuwsbrief stelden drie van de vier deelnemers van Tour de Boer zich in een vlog aan u voor. Ondertussen is ook de vlog van het vierde Zuid-Limburgse bedrijf op de Facebookpagina van het evenement gedeeld: het fruitteeltbedrijf van de familie Janssen uit Aalbeek!

Aanstaande zaterdag is het zover: de Boerderij Beleef Dag van Tour de Boer. Vier Zuid-Limburgse ondernemers openen hun (stal)deuren voor het publiek. Door middel van verschillende activiteiten laten zij aan de bezoekers zien wat zij doen en waar zij trots op zijn. Het evenement vindt plaats om zaterdag 7 september van 11 tot 17 uur in de omgeving van Hulsberg.

Deelnemers zijn akkerbouwbedrijf Wissengracht van de familie Backbier uit Hulsberg, zorgboerderij en biologische geitenhouderij Ravenbosch van de familie Dezaire uit Arensgenhout, het gemengde agrarische bedrijf van de familie Lemmens uit Schimmert en het fruitteeltbedrijf van de familie Janssen uit Aalbeek.

Bekijk hieronder de vlog over laatstgenoemde deelnemer van de Boerderij Beleef Dag.

Tussen de deelnemende bedrijven is een auto-, fiets- én wandelroute uitgestippeld. Een huifkar rijdt gedurende de dag rond als “trekker” van het evenement om de vermoeide wandelaar een eindje verder te brengen. In de brochure van de Boerderij Beleef Dag zijn de routes aangegeven. Daarin zijn ook de adresgegevens van de ondernemers, aanvullende informatie over de deelnemers en de activiteiten van het evenement terug te vinden. Bekijk en download de brochure hier.

Vorige week was het Tour de Boer promotieteam te gast in de uitzending van RTV Parkstad. In de video hieronder kunt u de gehele uitzending nog eens rustig terugluisteren.

Hopelijk tot ziens bij de Boerderij Beleef Dag!

Terug

Reacties

Reageren

Naam
E-mail
Reactie

Inloggen