field-1246620_1920

Bedrijfsbezoek Van Osch voor jonge leden

Op zaterdag 4 maart opent P. van Osch Groenteproducties B.V. haar deuren speciaal voor jonge LLTB-leden (onder de 35 jaar) en LAJK-leden. Dit innovatieve bedrijf uit het Noord-Limburgse Leunen is gespecialiseerd in slateelt, groente- en lelieteelt.

p-van-Osch-Drone-web

Het programma van het bedrijfsbezoek start om 11.45 uur met soep en broodjes. Daarna nemen Peter van Osch en Stan Vievermans de deelnemers mee in het verhaal achter het bedrijf, het ondernemerschap en ervaringen met de AgXeed robottrekker. Na de presentatie is het tijd voor een rondgang over het bedrijf en om de robottrekker aan het werk te zien. Het bijzondere is dat Van Osch de eerste gebruiker is van deze robottrekker. Na afloop kan er nog nagepraat worden met een hapje en een drankje.

Leden van de LLTB onder de 35 jaar en LAJK-leden kunnen zich vóór 1 maart voor de excursie aanmelden via info@lajk.nl. De excursie is kosteloos. Het bedrijf is gevestigd op de Overbroekseweg 1, 5809 EN, Leunen. Parkeren kan aan de overkant van de weg ter hoogte van het adres Overbroekseweg 4 in Leunen.

Plattegrond P. v OschDe parkeerplaats staat aangegeven

Bijeenkomst delen