GROW banner

GROW 2021

Limburgse studenten uit de agrofoodsector verrassen het bedrijfsleven met hun innovatieve conceptprojecten en adviezen tijdens GROW 2021. Aanstormende talenten laten zich online van hun beste kant zien aan hun potentiële werkgevers van morgen. Dit jaar starten de activiteiten al eerder via een online platform, met als afsluiting het online GROW-event op donderdag 10 juni.

GROW

Jong talent bepaalt mede de toekomst van de Limburgse agrofoodsector. Juist daarom is het zo belangrijk dat studenten al in een vroeg stadium in contact komen met en hun visie op die toekomst kunnen presenteren aan het bedrijfsleven. Het mes snijdt daarbij aan twee kanten: enerzijds krijgen deze werknemers van de toekomst de kans hun talenten te laten zien aan potentiële werkgevers, anderzijds kan de arbeidsmarkt optimaal gebruik maken van hun frisse blik.

Vanwege de coronamaatregelen krijgt GROW 2021 een andere vorm. De innovatieve projecten worden in een eerder stadium bekend gemaakt via het online GROW-platform. Ondernemers, studenten en andere geïnteresseerden hebben vanaf dinsdag 25 mei vrij toegang tot dit platform. Het publiek mag, evenals een vakjury, zijn stem uitbrengen op het in zijn ogen beste project of idee. Beide prijzen worden tijdens het GROW-event op donderdag 10 juni uitgereikt.

De mogelijkheid tot netwerken is een belangrijk aspect van GROW. Daarom worden tijdens het online event zogenaamde Q&A’s gehouden: vraag-en-antwoordsessies tussen studenten en ondernemers. Door het eerder ontsluiten van de innovatieve projecten via het online platform kunnen ondernemers zich dit jaar nog beter voorbereiden en weten zij op voorhand met welke studenten zij graag in contact komen.

GROW is een initiatief van de provincie Limburg, Brightlands Campus Greenport Venlo, LIOF, LLTB en de Limburgse kennisinstellingen – HAS Hogeschool, CITAVERDE College, Gilde Opleidingen/Vista College, Fontys Hogeschool Venlo, Universiteit Maastricht en de Hoge Hotelschool Maastricht.

Bijeenkomst delen