Fruitteelt

Veldmiddag Fruitteelt

Delphy, Hessel Marketing & Communicatie en Smeets Agroconsultancy nodigen u van harte uit voor de veldmiddag op dinsdag 18 augustus bij Fruitbedrijf Wouters in Reijmerstok. De veldmiddag vindt plaats van 13 tot 17 uur, inloop vanaf 12.15 uur.

NFO logo

Tijdens de veldmiddag gaat u in gesprek met experts en toeleveranciers van bodemproducten, bladmeststoffen en groene middelen die een rol kunnen spelen bij een duurzame teelt. Daarnaast zijn er diverse demo’s rondom kwaliteit en houdbaarheid van grootfruit te zien en is er aandacht voor onkruidbestrijding. Bekijk het volledige programma in de uitnodiging.

Vanwege de coronamaatregelen is het verplicht u op voorhand aan te melden via dit aanmeldformulier. Het maximum aantal deelnemers is 50. Kosten voor deelname aan de spuitlicentie bedragen 65 euro exclusief btw. Deelnemen zonder spuitlicentie kost 30 euro exclusief btw.

Aansluitend aan de veldmiddag wordt de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de sectorgroep Fruitteelt / NFO-kring Limburg gehouden. Klik hier voor meer informatie over de ALV.

De veldmiddag wordt gehouden binnen het POP3-project ‘Duurzame teelt, gezonde producten Limburg’. Het project wordt gefinancierd door de provincie Limburg en de EU in het kader van de plattelandsprojecten.

Bijeenkomst delen