Ondernemerschap

Praktijkmiddag Veldbonen

Benieuwd naar wat winter- of zomerveldbonen binnen uw bedrijfsvoering kunnen betekenen? Kom dan naar de praktijkmiddag veldbonen op dinsdag 7 juli, vanaf 13 uur in Melick. U bent van harte welkom!

ZLTO

Rijk aan eiwit én zetmeel is de veldboon - gemalen of geplet - een ideale krachtvoervervanger voor het verlagen van de voerkosten van het veebedrijf. De hoge opbrengstpotentie maakt het gewas bovendien interessant voor akkerbouwers, zowel voor de veevoerteelt als de productie van plantaardige eiwitten voor vleesvervangers. Voeg daarbij de bouwplanverruiming, de voor de bodem welkome stikstofbinding en bijdrage aan de biodiversiteit en het plaatje is compleet.

Vooraf aanmelden is verplicht conform richtlijn RIVM.

Bekijk de uitnodiging

Bijeenkomst delen