Colland

Werkgeversbijeenkomst van Werkgeverslijn land- en tuinbouw

Bent u voldoende op de hoogte van de actuele zaken rondom arbeid en werkgeverschap? De Werkgeverslijn land- en tuinbouw houdt op donderdag 6 februari een werkgeversbijeenkomst bij de Turfhoeve in Sevenum.

Logo Werkgeverslijn

De Werkgeverslijn praat u graag bij over de volgende onderwerpen:

- Wet Arbeidsmarkt in Balans: welke actiepunten moet u als werkgever oppakken nu de wet is ingegaan per 1 januari 2020?
- Agrarische cao-onderhandelingen: wat is de laatste stand van zaken en wat betekent dit voor uw bedrijf?
- Certificering huisvesting arbeidsmigranten: hoe kunt u door middel van het Agrarisch Keurmerk Flexwonen huisvestingskosten weer inhouden via de loonstrook?
- Overig werkgeversnieuws: zoals de cafetariaregeling en de wijzigingen in de BPL pensioenregeling.

Met de werkgeversbijeenkomst wil de Werkgeverslijn land- en tuinbouw u graag op weg helpen in uw dagelijkse praktijk als werkgever. Daarnaast is er gelegenheid om met collega-werkgevers te netwerken. Uiteraard is er ook mogelijkheid tot het stellen van vragen en het voeren van discussie.

Aanmelden kan tot uiterlijk 1 februari via onderstaande link. Bij minder dan 15 aanmeldingen gaat de bijeenkomst niet door; in dat geval wordt u hierover tijdig geïnformeerd per e-mail.

Bent u agrarisch ondernemer en heeft u personeel in dienst? Bel of mail dan de Werkgeverslijn voor al uw werkgeversvragen. Gratis en professioneel! 088-888 66 88, info@werkgeverslijn.nl of bezoek de website www.werkgeverslijn.nl.

Bijeenkomst delen