Bodembeheer

Bijeenkomst Bodem-C-Lim

Bodem-C-Lim presenteert op woensdag 4 december de beschikbare kennis op het gebied van bodemkwaliteit en duurzaam bodembeheer over de landsgrenzen heen. Tijdens een bijeenkomst in het Belgische Kinrooi worden ondernemers handgrepen aangereikt om in hun eigen bedrijf aan de slag te gaan met bodemanalyses.

Agropolis

Onder andere Judith van de Mortel, lector Gezonde plant op een vitale en duurzame bodem bij HAS Hogeschool Venlo, deelt haar kennis en ervaringen op het gebied van duurzaam bodembeheer met de deelnemers. Het lectoraat wordt financieel ondersteund door de provincie Noord-Brabant, Waterschap Limburg en de LLTB.

Naast de aangereikte praktische kennis hebben deelnemers de mogelijkheid met een gepersonaliseerde koolstofstrategie naar huis te gaan. Daarvoor moeten geïnteresseerden wel een recente bodemanalyse meebrengen.

Bijeenkomst delen