field-1246620_1920

Uitnodiging webinar 'Actualiteiten arbeid en werkgeverschap'

2 mei 2016

Er zijn op dit moment veel ontwikkelingen voor werkgevers in de agrarische sector. En dus ook voor u! Wilt u weer helemaal op de hoogte zijn van de actualiteiten rondom agrarisch werkgeverschap en de cao’s?  

Wij nodigen u van harte uit voor een Webinar (live online bijeenkomst) op maandagmiddag 9 mei 2016 om 15:30 uur (tot uiterlijk 16:30 uur), georganiseerd vanuit de Werkgeverslijn land- en tuinbouw.  

Onderwerpen Webinar

Tijdens deze online bijeenkomst komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

• De inhoud van het agrarische WWZ-akkoord en de relatie tot de door minister Asscher aangekondigde wetwijzigingen;

• De actualiteiten rondom de Wet Aanpak Schijnconstructies (WAS) zoals het verbod op inhoudingen en verrekeningen en de verplichting tot giraal betalen;

• Toepassing regeling piekarbeid in 2016;

• De agrarische cao-onderhandelingen;

• Het verdwijnen van de VAR en de komst van de ZZP modelovereenkomsten.   

Aanmelden

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze webinar, dus meld u snel aan via het aanmeldformulier.

Wat is een Webinar?

Een Webinar is een live online seminar waarbij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw via beeld en geluid een presentatie geeft. Deze presentatie kunt u via live beeld volgen op uw eigen laptop of computer. Daarnaast is er volop ruimte voor het stellen van vragen via een chatfunctie en eventueel het meedoen aan polls. Als deelnemer heeft u alleen een computer of laptop nodig met geluid en een goede vrije internetverbinding (dus geen bedrijfsnetwerk). Na afloop van de bijeenkomst zullen we graag samen met u evalueren hoe het is gegaan. Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met de Werkgeverslijn land- en tuinbouw via T 088 – 888 66 88.

Deze digitale bijeenkomst is bedoeld voor agrarische ondernemers en wordt financieel mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Colland Arbeidsmarkt.

Computer

Pagina delen