field-1246620_1920

Inschrijving ledenontmoetingsdagen gestart

25-05-2016

Ze komen er weer aan: de Leden ontmoeten Leden-dagen van de LLTB. Op woensdag 22 en 29 juni en op dinsdag 5 juli vinden deze ledenontmoetingsdagen plaats in Nederweert-Eind. Aanmelden kan tot 15 juni, wees er snel bij.

De LLTB is in 2012 gestart met een nieuwe invulling van bijeenkomsten met een sociale insteek onder de vlag Leden ontmoeten Leden. Deze nieuwe ontmoetingsdagen zijn een voortzetting van de voormalige ’vakantieweken’.  Door de overweldigende belangstelling zijn de afgelopen twee jaar telkens drie dagen georganiseerd. Die waren telkens binnen no-time volgeboekt, dus leden die dit jaar willen deelnemen, wordt aangeraden zich tijdig in te schrijven.

‘De afgelopen jaren is gebleken dat de belangstelling voor de ontmoetingsdagen erg groot is, vertelt LLTB-voorzitter Léon Faassen. ‘Buiten het gegeven dat het evenement laagdrempelig is, hebben we ook gemerkt dat ‘het onder collega’s zijn’ als prettig wordt ervaren. Zo heel vaak kom je elkaar niet tegen en dan is dit een prima gelegenheid. Het accent ligt op elkaar ontmoeten.’

Dit jaar vinden de ledenontmoetingsdagen plaats op 22 en 29 juni en 5 juli. De locatie voor de ontmoetingsdagen rouleert, twee jaar geleden vormde Eys het decor en vorig jaar was gekozen voor Museum De Locht in Melderslo. Nu is Midden-Limburg aan de beurt. Dit jaar worden de ontmoetingsdagen dan ook gehouden bij Ons Boerenerf in Nederweert-Eind. Ons Boerenerf is een  vleesvarkensbedrijf waar het kringloop-denken de basis vormt. Dit in combinatie met een Informatiecentrum en horecagelegenheid.

Alle LLTB-leden van 60 jaar en ouder zijn van harte welkom. Het doel van de ontmoetingsdagen is even afstand te nemen van de dagelijkse beslommeringen en vooral collega’s te ontmoeten. Deelname is gratis.

Het programma op alle drie de dagen ziet er hetzelfde uit: om 14 uur staat de koffie, thee en vlaai klaar, om 14.30 uur zal Léon Faassen de middag officieel openen. Daarna volgt er een welkomswoord van geestelijk adviseur Marielle Beusmans. Vervolgens geeft de eigenaar van Ons Boerenerf, de heer Van Leeuwen, een presentatie over de verschillende takken binnen het bedrijf. Na de pauze (15.30 uur) is er een rondleiding over het bedrijf. Om 18 uur het buffet klaar.

Aanmelden kan door het formulier dat leden per post ontvangen, retour te sturen aan Karin Ridderbeks. Dat kan per e-mail (kridderbeks@lltb.nl) of per post: LLTB, Postbus 960, 6040 AZ Roermond. Het maximum aantal deelnemers per dag is 80.

ledenontmoetingsdagen 3

Pagina delen