field-1246620_1920

Ding mee naar de Limburg Export Award 2016

17-05-2016

Schrijf u in en ding mee naar de Limburg Export Award 2016. De winnaar ontvangt een geldbedrag van 10.000 euro en kan bovendien rekenen op aandacht van verschillende media onder wie L1 Televisie.

De Limburg Export Award is een initiatief van de Export Sociëteit Limburg en wordt provinciebreed gedragen door de Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV), MKB Limburg, Zuyd Hogeschool en Universiteit Maastricht. Sponsoren zijn Provincie Limburg, ING, Seacon Logistics BV, LIOF en Boels Zanders Advocaten.

In aanmerking komen ondernemers uit Nederlands-Limburg die zich bezighouden met de export van een product of dienst en ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel in Limburg.

De inschrijving sluit op 3 juni 2016. Van alle kandidaten blijven tien genomineerden over die in ieder geval kunnen rekenen op een gratis lidmaatschap van één jaar van de Export Sociëteit Limburg en een You Tube - bedrijfsfilm. Een vakjury kiest uiteindelijk drie finalisten die de kans krijgen om hun bedrijf te presenteren voor de tv-camera's. Deze portretten worden uitgezonden door L1-televisie op 19 oktober 2016.

De prijsuitreiking vindt plaats op 19 oktober 2016.

De voorwaarden kunt u hier lezen.

Voor het aanmelden van uw eigen bedrijf download u hier het aanmeldingsformulier.

Mail het volledig ingevulde formulier vóór 3 juni 2016 naar: info@exportsocieteit.nl.

LEA 2016

Pagina delen

Sectorgroepen

Dit artikel staat onder de volgende sectorgroepen
Akkerbouw, Bomen, Vaste Planten en Zomerbloemen, Fruitteelt, Paardenhouderij, Pluimveehouderij, Varkenshouderij