field-1246620_1920

Veiligheid en criminaliteit op uw bedrijf en in het buitengebied

2 feb 2016

De LLTB houdt samen met politie, gemeenten en een aantal gespecialiseerde bedrijven een informatiebijeenkomst over veiligheid en criminaliteit op en rond agrarische bedrijven. Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdag 3 maart in Baexem. De avond bestaat uit een aantal korte presentaties. Daarnaast is er een markt met leveranciers van beveiligingsproducten. 

De bijeenkomst is bedoeld voor agrarische ondernemers in Midden-Limburg. Wijkagent Ivo Kwantes van Nederweert gaat in op zaken als XTC-laboratoria, het dumpen van (drugs)afval en diefstal van koper en (landbouw)machines. Hoe kunnen ondernemers zich hiertegen beschermen en waarom is het belangrijk dat verdachte situaties worden gemeld? 

De LLTB staat die avond stil bij bijvoorbeeld de succesvolle aanpak van het project hennepbestrijding en het project dieselwacht. Vooraf en na afloop van de bijeenkomst is er een info-markt voor ondernemers over de maatregelen die zij zelf kunnen nemen. Dit varieert van het aanschaffen van bepaalde apparatuur tot het opzetten van het Whatsapp-groep.

De avond vindt plaats in de Baexheimerhof en begint om 20 uur. Vanaf 19.30 uur is de info-markt open.

Dief

Pagina delen