field-1246620_1920

Van Summeren wint Weerterlandprijs

14 okt 2014
Christian en Monique Van Summeren uit Stramproy hebben vorige week vrijdag de Weerterlandprijs – de ondernemersprijs van gemeente Weert – gewonnen.

De vakjury kende de prijs toe aan familie Van Summeren, vanwege hun ondernemersspirit, uitgekiende bedrijfsaanpak en het feit dat zij met hun eigentijdse melkgeitenhouderij voorop lopen.

De uitreiking van de prijs vond afgelopen vrijdag plaats in het Munttheater in Weert. Er werden in totaal drie prijzen uitgereikt: de verbindingsprijs, de productprijs en de ondernemersprijs. Cultureel Lint Weert ging naar huis met de verbindingsprijs, Weert de Gekste mocht de productprijs in ontvangst nemen en Geitenmelkerij Van Summeren won dus de ondernemersprijs. Van Summeren moest het opnemen tegen SomnoClinic Kliniek en Hertek BV.

'De agrarische sector is in Weert zeker niet de grootste sector en daarom is het fantastisch dat een agrariër deze prijs wint', aldus Cécile van Herten, medewerker regionale belangenbehartiging bij de LLTB. 'De concurrentie was groot, Van Summeren mag hier absoluut trots op zijn.'

Het was voor het eerst dat Weert een ondernemersprijs uitreikte.

melkgeiten.JPG

Pagina delen